Het lijkt een mooi seizoen te gaan worden: de temperaturen gaan weer omhoog en de deuren gaan overal weer zonder beperkingen open. Tijd om er weer lekker op uit te gaan in onze regio!

Vorig jaar hebben we ons eerste inspiratiemagazine uitgebracht met allemaal tips om de regio te ontdekken. Dit jaar presenteren we een nieuw magazine met nieuwe inspiratie. De rode draad door al deze inspiratie is sport. En dat is ook niet vreemd. Sport is datgene waar onze regio om bekend staat en wat in de beleving van mensen van Heerenveen geen dorp maar een stad maakt. De vele olympische medailles die tijdens de winterspelen zijn gewonnen, zijn bijna allemaal van sporters die in onze regio wonen en/of sporten.

Om iedereen uit te dagen hebben we een bucketlist opgesteld met sporten die je in je vrije tijd gedaan moet hebben. Treed in de voetsporen van de olympische helden en ga schaatsen op het zomerijs van Thialf. Of ga zeilen met een instructeur van zeilschool Pean in Akkrum, de plek waar Sjinkie Knegt zich heeft voorbereid op de Olympische Spelen. Skeeleren rondom het prachtige natuurgebied De Deelen is een zomeractiviteit die ook door menig topsporter in de regio wordt gedaan als ‘droogtraining’. En zo zijn er nog zeven andere activiteiten om de bucketlist voor dit seizoen compleet te maken.

Wanneer dat is gelukt, mag je jezelf een denkbeeldige medaille omhangen voor de topprestatie die je hebt geleverd! Laat je voor de rest inspireren en verleiden door alles wat er in dit magazine wordt beschreven. Zo ontdek je op een sportieve wijze onze prachtige regio.

Openen in pdf Digitaal bladeren in Issuu

Meer nieuws en tips