Op pad in eigen regio en eigen land: het afgelopen jaar zijn we noodgedwongen door het coronavirus dicht(er) bij huis gebleven. Hierdoor hebben we ons eigen land en regio kunnen (her)ontdekken. Om maar even in de sporttermen van Johan Cruijff te blijven: ‘ieder nadeel heeft zijn voordeel’.

En nu staat het toeristische seizoen op het punt van beginnen. Eén ding weten we zeker; ook dit seizoen zullen we weer meer in eigen land en regio blijven door het coronavirus. Natuurlijk hebben we al een jaar de tijd gehad om allemaal mooie en interessante plekken te ontdekken. Met dit inspiratiemagazine voor de regio Heerenveen willen wij u inspireren om verder op pad te gaan in de regio én we laten u veel mooie en bijzondere plekken in de regio zien. Maar niet alleen wij geven u veel inspiratie, we hebben bijvoorbeeld ook een aantal ondernemers in de regio gevraagd welke tips zij aan hun gasten geven over onze regio.

En wat te denken van de ‘bucket list’: een lijst met dingen die je dit seizoen móet hebben gezien of gedaan in de regio Heerenveen. Ontdek de regio met een sup vanaf het water, of met behulp van een aantal bijzondere wandel- en fietsroutes. In dit magazine staan een aantal routes beschreven, maar op onze website www.ngoudenplak.nl vindt u nog veel meer routes en inspiratie!

Laat u inspireren en ga er op uit in onze regio. En als het weer kan, bezoek dan vooral onderweg ook onze lokale ondernemers voor bijvoorbeeld wat eten of drinken. Ik ga in ieder geval proberen alles van de bucket list te bezoeken dit seizoen. Doet u mee?

Frank van Hout
Voorzitter regio Heerenveen ’n Gouden Plak

Open de digitale versie van de krant door op de afbeelding hieronder te klikken. Liever de papieren versie ontvangen, of zelfs meerdere voor bijvoorbeeld toeristen die bij u verblijven? Dat kan zeker! Laat het ons weten en mail naar info@ngoudenplak.nl.

Meer nieuws en tips